De 5 beste verwarmingsmatten in 2023

Of je nu net ouder wordt, een veeleisende baan hebt of uren aan een bureau zit, een deel van je lichaam doet waarschijnlijk pijn als je klaar bent met werken. Lage rug- en heuppijn zijn veelvoorkomende klachten bij degenen onder ons die de hele dag zitten, vooral als we de we can niet gebruiken. Voor enkele betaalbare en gebruiksvriendelijke opties om die pijn te verlichten, raden we je aan om voor een van de beste verwarmingskussens te gaan die je kunt krijgen.

De meeste verwarmingskussens zorgen voor verlichting van gewrichtspijn, nekpijn en rugpijn – of helpen zelfs bij artritis en krampen. Voor alle duidelijkheid: als u rugpijn heeft en u weet niet waarom, moet u uw arts raadplegen. Geloof me, je wilt willekeurige pijn niet lang onbehandeld laten.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar wat we gebruiken om wat druk te verlichten.

Pure verrijking

Dit is een groot verwarmingskussen dat je om probleemplekken kunt wikkelen. Ik ben op dit merk overgestapt vanwege de gelijkmatigere verwarming (het vermijden van warme en koude plekken die elektrische kachels in de weg staan). Met het bedieningspaneel kun je kiezen voor automatische uitschakeling of aanhoudende warmte totdat je toe bent aan een pauze. Bovendien kun je het snoer loskoppelen en het zachte microvezeldoekje in de was gooien om het op te frissen.

–Jessica Dolcourt

Je ontvangt prijsmeldingen voor Pure Enrichment

Zonnestraal

Ik heb last van een blessure aan mijn heupzenuw die graag oplaait als ik te veel zit. Als ik vanuit huis werk, heb ik de neiging om diep betrokken te raken bij een project en niet zo vaak te staan ​​als zou moeten, wat tot wat pijn leidt. Als dit gebeurt, weet ik dat ik mijn handige Sunbeam-verwarmingskussen dat ik al een paar jaar heb, moet uitbreken.

Het is super betrouwbaar en heeft meerdere temperatuurinstellingen om te regelen hoeveel warmte het afgeeft. Het is verkrijgbaar in een paar verschillende maten, maar ik heb een van de middelste maten gekozen om meer van mijn rug tegelijk te bedekken om mijn rugpijn te verlichten. Het heeft een stoffen hoes, die schoon is gebleven in de jaren dat ik hem heb gebruikt.

— Jared Di Pane

Je ontvangt prijsmeldingen voor Sunbeam – Premium verwarmingsmatras met XpressHeat – grijs

Nieuwgam

Tijdens de lockdown kocht ik er een voor mezelf om comfortabeler vanuit bed te kunnen werken. Daarna kreeg ik er nog twee om cadeau te doen aan mensen die niet wisten dat ze ze nodig hadden. Nu kan ik niet meer zonder deze zachte, draagbare steun.

–Jessica Dolcourt

Je ontvangt prijsmeldingen voor Newgam lendensteunkussen

Zonnestraal

Ik heb een Sunbeam-verwarmingskussen gepakt omdat het belangrijkste kenmerk van een verwarmingskussen voor mij de mogelijkheid is om automatisch uit te schakelen. Ik ben goed in het nemen van een pijnstiller, een warmtekussen omdoen en in slaap vallen. Niet de veiligste manier van leven. Het is dus fijn om te weten dat mijn verwarmingskussen na twee uur gebruik automatisch wordt uitgeschakeld. Dit model past overal goed, verspreidt de warmte goed en ik hoef me geen zorgen te maken dat het onveilig is alleen omdat ik ben ingedommeld.

–Russell Holly

Je ontvangt prijsmeldingen voor Sunbeam verwarmingskussen voor nek en schouders

Mijn verwarmingskussen

Ik zou echt het extra geld moeten uitgeven en een verwarmd kussen met snoer moeten kopen, maar ik heb niet het gevoel dat ik het genoeg gebruik om de moeite waard te zijn. Wanneer ik rugpijn krijg, gebruik ik mijn magnetronbestendige pad om het te verzachten. Stop het gewoon in de magnetron en laat het op natuurlijke wijze afkoelen op je lichaam. De rijst en het lijnzaad erin slaagden erin de hitte ongeveer 10 minuten vast te houden, wat lang genoeg lijkt te zijn om mijn rug geen pijn meer te doen. Uw resultaten kunnen variëren.

–James Bricknell

Je ontvangt prijsmeldingen voor Mijn verwarmingskussen voor pijnverlichting

James Martin/CNET

Ik heb altijd last gehad van periodes van rugpijn, grotendeels door een slechte houding en veel zitten aan computerbureaus. Maar sinds ik met Apple Fitness Plus thuis kracht- en pilatestrainingen voor het hele lichaam doe, ben ik niet alleen fitter en gezonder geworden zonder dat ik naar een sportschool hoef te gaan, maar mijn rugpijn is zelden een probleem. Een abonnement levert u $ 10 per maand of $ 80 per jaar op voor maximaal vijf gezinsleden.

Lees verder: Mijn jaar met Apple Fitness Plus: thuis flink afvallen

–Andrew Lanxon

Meer thuiskantoorgidsen van CNET

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *